2015-07-02 10:12:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sikert sikerre halmoz

Napi horoszkóp július 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Ön uralkodó bolygója a Mars, szemben áll a Holddal, ez pedig rosszul hat a munkájával kapcsolatos ügyekre. Vállalkozó kedve most kicsit alább hagy, az ötleteit nem fogadják túl lelkesen, és így elmarad a jutalom, amelyet annyira várt. Szívügyekben viszont nyugalmat, idillt jeleznek a csillagok.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz és a Jupiter is kellemetlen kapcsolatban van a Bika jegyével. Próbálja meg elhessegetni a vissza-visszatérő komor gondolatokat. Ha engedi eluralkodni magán a rosszkedvet, azzal most különösen megnehezíti az életét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr uralmi helyzetben látható az Ikrek jegyében, és csak jó fényszögeket kap. Büszke lehet magára, sikert sikerre halmoz. Arra kell csak ügyelnie, hogy ne bízza el magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap a Rák jegyében jár. Ezzel egy időben jelentős sikereket könyvelhet el a munkahelyén. Már csak a pihenésre kellene időt szakítania…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll: vagy önt szelídítette meg valaki, vagy pedig ön vetette ki a hálóját valakire… Próbálja olyanoknak látni az embereket, mint amilyenek valójában. Ön időnként mintha álomvilágban élne…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Szaturnusz visszatért a Skorpió jegyébe, a Mars a Rák jegyében áll. Most heves érzelmi kitörései lehetnek, szüksége lesz a józan eszére, hogy ezt kontrollálni tudja.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars, a Mérleggel szemben álló jegy uralkodó bolygója, az ég tetején áll. Fontos, hogy utánanézzen, nem feledkezett-e meg valamiről: esetleg egy befizetetlen csekkről, egy megválaszolatlan levélről, egy el nem végzett feladatról… Tegyen pontot a már kellemetlen kapcsolatok végére is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszalépett a Skorpió jegyébe, és nincs szándékában előre indulni, ezért előfordulhat, hogy egy-két terve meghiúsul. Ne sajnálja, így is ön mellé szegődik majd a szerencse!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter nem is állhatna szerencsésebb helyzetben! Minden a legnagyobb rendben van, optimistán tekinthet a jövőbe. Az elkövetkezendő napokban sok olyan dologgal kell majd foglalkoznia, amihez nem nagyon ért. Ettől függetlenül sikeres lesz a megvalósításukban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap lassan szembeállásba kerül a Plútóval. Próbálja meg elfogadni, hogy ami önnek fontos, az másnak még nem létszükséglet… Nem erőltetheti rá az akaratát mindenkire!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter és a Vénusz is az ön jegyével szemben áll. Ön szeret egyedül lenni, ilyenkor végiggondolja a nap történéseit, feldolgozza az élményeit. Próbálja megértetni a kedvesével, hogy szüksége van egy kis magányra!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr az Ikrek jegyében áll. Ezernyi gondolat forog a fejében, milliónyi terv és elképzelés, de mindegyiket nem tudja megvalósítani! Állítson fel egy sorrendet, és tisztázza magában, melyik a legsürgősebb elintéznivaló.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: